Basisrichtlijnen | Voorbereiding | Barbecuen | Voorzichtig | Direct of indirect

Tips: De voorbereiding van het eten:

bulletMarineer of bestrijk het eten met plantaardige olie zodat het niet aan de barbecue blijft kleven.
bulletLeg het eten m,b.v. een tang of spatel op de barbecue.
bulletAls u een vork gebruikt doorboort u het eten en gaat het sap verloren.
bulletPlaats gebarbecued eten nooit op dezelfde schaal als waarop u het rauwe vlees plaatste.

 

 

Barbecues
Cactus
Weber
Accessoires
Beter product
Catering
Winkel
Demonstraties
Adviezen
Amerikaans
Nols
Contact

 

 
 
ęDesign

Outdoor Cooking Store | Overkampsweg 14 | 8102 PH Raalte | Tel: 0572-302270 | Mobiel: 06-22995655 | Fax: 0572-302211 | E-mail
Openingstijden: Wilt u onze winkel bezoeken? Neem van te voren even contact met ons op.