Basisrichtlijnen | Voorbereiding | Barbecuen | Voorzichtig | Direct of indirect

Tips: Het barbecuen

bulletMaak het grillrooster na elk gebruik schoon met een draadborstel of met verfrommelde aluminiumfolie.
bulletVerwijder de opgehoopte as uit de onderkant van. de barbecue voordat u het vuur aansteekt om zo voor een goede luchtstroom te zorgen. Houtskool heeft zuurstof nodig om te branden. Zorg er dus voor dat niets de luchtopeningen belemmert.
bulletGerookt eten kan er enigszins roze uitzien, wanneer het volledig gaar is. Zorg dat het eten helemaal gaar is door de interne temperatuur te controleren met een vleesthermometer of zorg dat het sap van gevogelte en varkensvleesproducten er helder uitziet.
bulletHet deksel is belangrijk en dient gebruikt te worden op elke barbecue die u gebruikt, het maakt niet uit wat voor soort voedsel u barbecuet. U bespaart tijd (wel 30%) vergeleken met een conventionele oven omdat de warme lucht constant rond het voedsel, circuleert terwijl het kookt.

Barbecues
Cactus
Weber
Accessoires
Beter product
Catering
Winkel
Demonstraties
Adviezen
Amerikaans
Nols
Contact

 

 
 
©Design

Outdoor Cooking Store | Overkampsweg 14 | 8102 PH Raalte | Tel: 0572-346100 | Mobiel: 06-29144488 | | E-mail
Openingstijden: Wilt u onze winkel bezoeken? Neem van te voren even contact met ons op.