Weber barbecues

De One-Touch® Silver met Weber's bekende ronde barbecuevorm is voorzien van Weber's gepatenteerde One-Touch® reinigingssysteem waardoor het verwijderen van as een fluitje van een cent wordt. Door slechts een handvat heen en weer te brengen wordt de as in een verwijderbare opvangschaal geveegd. De houtskoolrails maken het indirect barbecuen gemakkelijker door de houtskoolbriketjes aan beide kanten van de barbecue te houden en een grote druipschaal vangt het vleessap op.

 

De One-Touch® Gold biedt nog meer gemak en comfort. Het grillrooster met scharnieren heeft zijkanten die omhoog geklapt kunnen worden zodat u gemakkelijk briketten kunt toevoegen tijdens het barbecuen. Het roestvrijstalen One-Touch® reinigingsysteem is in de fabriek gemonteerd. De asbak met hoge capaciteit zorgt ervoor dat u minder vaak de as hoeft te verwijderen.

 

De One-Touch® Platinum barbecue zit in een stevig karretje met wielen met een sterk hittewerend werkoppervlak, ingebouwde bestekhouders en een rek voor opslag onderaan de barbecue. De Tuck-Away™ dekselhouder houdt uw handen vrij en verschaft hulp wanneer u houtskoolbriketjes aansteekt als het erg winderig is. Dit model is tevens voorzien van het in de fabriek gemonteerde One-Touch® reinigingssysreem. en een asbak met hoge capaciteit om het schoonmaken zo simpel mogelijk te maken. 

Welkom
Barbecues
Cactus
Weber
Accessoires
Beter product
Catering
Winkel
Demonstraties
Adviezen
Amerikaans
Nols
Contact

 

 
1
©Design

Outdoor Cooking Store | Overkampsweg 14 | 8102 PH Raalte | Tel: 0572-346100 | Mobiel: 06-29144488 | | E-mail
Openingstijden: Wilt u onze winkel bezoeken? Neem van te voren even contact met ons op.